Вместо хонорар, защитник искал да го задоволяватЗаплашил майката на едното, че

...
Вместо хонорар, защитник искал да го задоволяватЗаплашил майката на едното, че
Коментари Харесай

Арест за адвокат, блудствал с три момчета клиенти

Вместо хонорар, бранител желал да го задоволяват
Заплашил майката на едното, че ще ѝ възпламени къщата

Оправдан за оргии във Велинград

Адвокатът Васил К. е арестуван и упрекнат, че е изискал и получил от клиенти - малолетни момчета, полови услуги. Днес Софийският градски съд гледа искане на прокуратурата да му наложи непрекъснат арест. Заседанието за мярката се гледа при закрити врата.

“Обвиняемият е употребявал състояние на взаимозависимост, като предложил на някои от малолетните момчета да ги пази без възнаграждение в качеството му на юрист, а на други споделил, че в случай че желаят да излязат от ареста, би трябвало да извършат дейности за полово задоволство с него ”, показаха от Софийска районна прокуратура.

Блудствата били осъществени с трима малолетни в интервала от декември 2022 година до октомври 2023 година в апартамент в София. По неофициална информация момчетата били арестувани и упрекнати в обири и грабежи, а Васил К. станал техен юрист, само че родителите им били небогати и нямали пари да му платят. Въпреки това поел отбраната им, само че майката на единия юноша се усъмнила в положителното сърце на бранителя, научила какво е направил със сина ѝ и подала тъжба. Тогава Васил К. я заплашил, че в случай че не си отдръпна жалбата, ще ѝ възпламени къщата.

През 2011 година, преди да стане юрист, като държавен служител той бе упрекнат за присъединяване в оргия с момчета във Велинград, само че оневинен поради смяна в закона и дълги години води каузи против медиите, писали за процеса против него.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР